سَویق که در پارسی قدیم به آن پِست گفته میشد و امروزه آن را با نام قاووت هم میشناسند ، آرد همراه با سبوس به صورت تفت داده شده و سه بار شستشو شده است که از گندم ، جو ، عدس و ... تهیه می شود
سَویق که در پارسی قدیم به آن پِست گفته میشد و امروزه آن را با نام قاووت هم میشناسند ، آرد همراه با سبوس به صورت تفت داده شده و سه بار شستشو شده است که از گندم ، جو ، عدس و ... تهیه می شود
همه ما از خواص فوق العاده سیب زیاد شنیده ایم. سیب میوه ایست معطر و با طعم های ترش و شیرین. دم نوش های میوه ای علاوه بر رساندن خواص میوه ها به بدن به خاطر عطر بی نظیری که دارند و شامه انسان رو نوازش میده ... ادامه مطلب
میوه عناب به عنوان یکی از محصولات بومی و منحصر به فرد استان خراسان جنوبی شناخته می شود که مشابه آن را در هیچ کجای کشور نخواهید یافت . میوه ای با طعم و مزه بی نظیر ... ادامه مطلب
اگر علاقمند به مصرف شکری هستید که در فرایند غنی سازی آن از مواد شیمیایی و صنعتی مانند دی اکسید گوگرد، فسفریک اسید، کلسیم هیدروکسید و کربن اکتیو استفاده نشده است شکر قهوه ای را جایگزین مصرف شکر سفید کنید ... ادامه مطلب
قند قهوه ای دارای کالری کمتر و ساکارز کمتری نسبت به قند سفید میباشد. تهیه شده از عصاره خالص نیشکر ... ادامه مطلب
دمنوش طبیعی کاکوتی یکی از نوشیدنی های سنتی و دلچسب ساکنین خطه کوهستانی خراسان است که عنوان چای کوهی نیز در میان ساکنین این مناطق معروف است ، این محصول کاملا طبیعی و در بسته بندی های بهداشتی . طعم استثنائی یک چای دلجسب را با افزودن دمنوش معطر و طبیعی کاکوتی دو چندان خواهید یافت .
تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نشان می دهد که زعفران کشت شده در کوهستان ها و ارتفاعات 3 برابر عطر و طعم بهتری نسبت به زعفران های عادی دارند اما چون کشاورزی در زمین های کوهستانی سخت و پر هزینه است اغلب کشاورزان تمایلی برای کشت زعفران در آنها ندارند ... ادامه مطلب
بی نظیرترین و خوش طعم ترین توت خشک ایران که بدون شک طعمی مشابه آن را تجربه نکرده اید . شهرستان طرقبه که از ییلاقات مشهد به شمار می رود ، از بهترین شرایط آب و هوایی برای تولید توت سفید و بسیار خوش طعم برخوردار است . ادامه مطلب
مرغوب ترین و لذیذ ترین عسل ایران که پنج سال متوالی به عنوان برترین عسل کشور شناخته شده . ادامه مطلب